Sierteelt en boomkwekerij

Bij de uitbouw van uw sierteeltbedrijf of boomkwekerij moet u vandaag de dag rekening houden met verschillende uitdagingen:

  • Duurzaamheid en bescherming van het milieu en de biodiversiteit
  • Een veranderende marktvraag met nieuwe teelten en toepassingen
  • Een stevige concurrentie in binnen- en buitenland
  • Gewijzigde wet- en regelgeving met betrekking tot gewasbeschermingsmiddelen, waterkwaliteit, milieu en andere
  • Het wijzigende klimaat en de weerslag daarvan op uw activiteiten
  • De zoektocht naar geschikte arbeidskrachten

 

Maar waar uitdagingen zijn, ontstaan innovaties en kansen. Luc Pauwels staat al decennia aan de zijde van de sierteler en de boomkweker. Ook ons bedrijf evolueerde sterk. Wat niet veranderde, is onze basis: sterk advies, intensieve begeleiding en innovatie. Als gevestigde waarde staan onze vertegenwoordigers naast hun klanten in de plantage. Zij combineren hun ervaring met hun passie voor innovatie en nieuwe ontwikkelingen. Vraag gerust hun mening over de beste manier om uw bodem klaar te maken voor uw teelt, de nieuwste varianten en graszaden, de opkomst van biostimulanten of de werking van microgranulaten.

Luc Pauwels levert uit een catalogus van meer dan 3.000 kwaliteitsproducten in gewasbescherming & ongediertebestrijding, zaden voor grasstroken, groenbemesters en bloemenmengsels, alle soorten meststoffen, toebehoren en snoeimaterialen, steeds onderbouwd en met advies. 

Samen met u werken wij eraan om een maximaal rendement uit uw sierteeltbedrijf of boomkwekerij te halen, met oog voor duurzaamheid en biodiversiteit.

Schrijf in voor de nieuwsbrief, contacteer ons voor de meest recente brochure of maak meteen een afspraak met één van onze vertegenwoordigers.

 

Vragen of meer info?

Contacteer ons voor deskundig advies!

Contacteer ons