Tuinaanleg

De afgelopen jaren is er heel wat gewijzigd in de manier waarop u als tuinaannemer ziekten en plagen in tuinen mag bestrijden. Het verbod op bepaalde bestrijdingsmiddelen zorgde voor een innovatieve revolutie en de ontwikkeling van biostimulanten en biologische bestrijdingsmiddelen met bijvoorbeeld aaltjes om de tuinen van uw klanten op een natuurlijke manier weerbaarder en gezonder te maken.

Luc Pauwels heeft verschillende ervaren vertegenwoordigers tuinaanleg in dienst, die u met raad en daad bijstaan in deze nieuwe producten en methoden. Zo ontwikkelden wij speciaal voor de tuinaannemer een meststof waarop we een biostimulant entten zodat de planten sterker en gezonder blijven om zo periodes van hitte of stress beter te doorstaan.

 

Luc Pauwels levert ook voor kleine bestellingen uit een catalogus van meer dan 3.000 kwaliteitsproducten in biostimulanten en biologische gewasbescherming, verschillende gazonzaden, kwaliteitsgraszoden en bloemenmengsels, alle soorten meststoffen, materiaal en toebehoren, steeds onderbouwd en met advies. Onze vertegenwoordigers komen ter plaatse bij uw klant wanneer u advies wenst over een bepaald ziekteverschijnsel in de tuin.

Schrijf in voor de nieuwsbrief, contacteer ons voor de meest recente brochure of maak meteen een afspraak met één van onze vertegenwoordigers.

Bekijk ook zeker de promoacties die we speciaal voor tuinaannemers voorzien en volg de Instagram- en Facebookpagina van Luc Pauwels voor meer inspiratie.

 

Vragen of meer info?

Contacteer ons voor deskundig advies!

Contacteer ons