Sport- en golfvelden

De laatste jaren is er veel veranderd op het gebied van greenkeeping. Veel toegepaste bestrijdingsmiddelen mogen niet meer gebruikt worden. Dit zorgde voor een innovatieve revolutie en de ontwikkeling van biostimulanten en biologische bestrijdingsmiddelen met nuttige insecten en aaltjes. Het resultaat: meer biodiversiteit op uw sportvelden en golfterreinen maar ook meer nood aan begeleiding en advies ter plaatse.

Luc Pauwels heeft verschillende ervaren vertegenwoordigers sportvelden en golfterreinen in dienst, die u met raad en daad bijstaan in deze nieuwe producten en methoden. Speciaal voor uw sector hebben wij een uitgebreid gamma aan wetting agents, aminozuren, zeewieren en sporenelementen. Van onze vertegenwoordigers mag u doorheen het jaar een nauwgezette opvolging verwachten, compleet met plan van aanpak en technische begeleiding op het terrein.

Wij leveren ook voor kleine bestellingen uit een gamma van meer dan 3.000 kwaliteitsproducten in biostimulanten en biologische gewasbescherming, verschillende gazonzaden, kwaliteitsgraszoden en bloemenmengsels, alle soorten meststoffen, materiaal en toebehoren, steeds onderbouwd en met advies. Onze vertegenwoordigers komen ter plaatse wanneer u advies wenst over een bepaald ziekteverschijnsel op uw golfterrein of sportveld.

Schrijf in voor de nieuwsbrief, contacteer ons voor de meest recente brochure of maak meteen een afspraak met één van onze vertegenwoordigersBekijk ook zeker de promoacties die we speciaal voor greenkeepers voorzien en volg de Instagram- en Facebookpagina  van Luc Pauwels voor meer inspiratie.

 

Vragen of meer info?

Contacteer ons voor deskundig advies!

Contacteer ons