Openbaar groen

De tijd dat stedelijke omgevingen enkel bestonden uit gebouwen en er voor groen alleen in een park plaats was, ligt ver achter ons. Nieuwe stedelijke ontwikkelingen maar ook herinrichtingen van dorpscentra worden steeds meer geïntegreerd aangepakt. Gebouwen, groen en waterpartijen vloeien harmonieus in elkaar over. Om het ontwerp op het plan succesvol in praktijk om te zetten op een duurzame manier, zijn heel wat expertise en kwaliteitsvolle producten nodig.

Luc Pauwels heeft verschillende ervaren vertegenwoordigers openbaar groen in dienst, die u met raad en daad bijstaan. Vraag hen gerust wat de beste oplossingen zijn om bomen te verankeren, waar u rekening mee moet houden bij de keuze van een groeiplaatsconstructie of welke zaden voor bloemenmengsels en graskanten het beste droogtebestendig zijn.

 

Wij ondersteunen u ook in de opmaak van bestekteksten, een erg belangrijk onderdeel van openbare aanbestedingen in openbaar groen. Bijkomend volgen de producten die wij leveren, steeds de voorwaarden van de bestektekst.

Luc Pauwels levert uit een gamma van meer dan 3.000 kwaliteitsproducten in biostimulanten en biologische gewasbescherming, verschillende gazonzaden en bloemenmengsels, alle soorten meststoffen, materiaal en toebehoren, steeds onderbouwd en met advies.

Schrijf in voor de nieuwsbrief, contacteer ons voor de meest recente brochure of maak meteen een afspraak met één van onze vertegenwoordigers.

 

Vragen of meer info?

Contacteer ons voor deskundig advies!

Contacteer ons