Daarnaast zorgt het veranderende klimaat voor nieuwe plagen en ziektes, die u steeds minder met traditionele gewasbeschermingsmiddelen te lijf mag gaan. De wijzigende wet- en regelgeving brengt biostimulanten, biologische bestrijding met nuttige insecten en andere innovatieve technieken met zich mee. Want waar uitdagingen zijn, ontstaan innovaties en kansen.

Luc Pauwels staat al decennia aan de zijde van de teler hardfruit en zachtfruit. Ook ons bedrijf evolueerde sterk. Wat niet veranderde, is onze basis: sterk advies, intensieve begeleiding en innovatie. Als gevestigde waarde staan onze vertegenwoordigers naast hun klanten in de plantage, op het veld en in de bewaarloods. Zij combineren hun ervaring met hun passie voor innovatie en nieuwe ontwikkelingen. Vraag gerust hun advies over het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen, biostimulanten, bladvoeding of over de beste technieken om appelen en peren te bewaren.

 

Luc Pauwels levert uit een catalogus van meer dan 3.000 kwaliteitsproducten in gewasbescherming & ongediertebestrijding, zaden voor grasstroken, groenbemesters en bloemenmengsels, alle soorten meststoffen en bladvoeding, folies, toebehoren en snoeimaterialen, steeds onderbouwd en met advies.

Samen met u werken wij eraan om een maximaal rendement uit uw fruitteeltbedrijf te halen, met oog voor duurzaamheid en biodiversiteit.

Schrijf in voor de nieuwsbrief, contacteer ons voor de meest recente brochure of maak meteen een afspraak met één van onze vertegenwoordigers.

 

Vragen of meer info?

Contacteer ons voor deskundig advies!

Contacteer ons