Advies ter plaatse

Uw perceel werd optimaal voorbereid, de teelt correct gezaaid, bemest en besproeid? Daar blijft het niet bij. De vertegenwoordigers van Luc Pauwels ondersteunen u met een uitgebreide teeltopvolging op maat. Zij komen bij u langs om de gewassen te bekijken en adviseren u de vervolgstappen in verband met meststoffen, biostimulanten, gewasbescherming per perceel. Ze doen dit niet enkel voor gangbare teelten maar ook voor de minder courante soorten. Op die manier kunnen zij opkomende ziektes of tekorten snel opsporen vooraleer ze echt een probleem vormen dat tot minderopbrengsten leidt.

U mag van hen ook een uitgebreid bemestingsadvies per perceel verwachten. Daarvoor komen zij graag in het najaar bij u langs zodat u in het najaar en de wintermaanden de nodige voorbereidingen kunt treffen. Ook de groenbemesters en nateelten komen uitgebreid aan bod.

Doet er zich een acuut probleem voor of verwachten ze een probleem op basis van de weersomstandigheden? Dan mag u van onze vertegenwoordigers een bezoek verwachten of ze houden u op de hoogte via onze nieuwsbrieven. Hebt u zelf een vraag? Contacteer hen dan meteen.

 

Vragen of meer info?

Contacteer ons voor deskundig advies!

Contacteer ons